×

Dobrodošli u Slimming Club...

Dobrodošli u Slimming Club...
Zdravlje i ljepota nisu više sinonimi za odricanje, a izreka: "da za uspjeh treba patiti a za ljepotu trpiti", odavna je dio prošlosti.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Dobrodošli u Slimming Club

Slovimo kao lider u ovoj djelatnosti te postavljamo standarde koje drugi pokušavaju slijediti.Kontinuirano smo pratili razvoj kozmetičke industrije na svjetskom tržištu te proširili ponudu u salonu što je rezultiralo otavaranjem još jednog centra u Martićevoj ulici.Trenutno smo jedini centar u Hrvatskoj koji u svojim prostorima objedinjuje apsolutno sve najsuvremenije aparate za mršavljenje i borbu protiv celulita na jednome mjestu (kavitacija, radiofrekvencija, power plate, lpg, genion, lipotherm, oxyfat, ultarzvuk, sauna) te educirane terapeute sa priznatim certifikatima za rad koji su ujedno i kvalificirani nutricionisti.

Jedini smo koji imamo 2 specijalizirana salona na području grada Zagreba te u skoroj budućnosti planiramo otvoriti još nekoliko centara istog sadržaja i kvalitete u regiji i tako zadržati vodeću poziciju u ovoj djelatnosti.

Posebnost Slimming cluba su vrhunski moderni aparati koji, svaki na svoj način, potiču topljenje masnih naslaga i celulita, izlučivanje toksina iz organizma i učvrščivanje kože i mišića.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com