×

Doktor Strange u Multiverzumu ludila' u kinima. Najbolje kino otvaranje ove godine!

'Doktor Strange', kojeg tumači hvaljeni Benedict Cumberbatch, zauzeo je vodeći poziciju i na domaćim je kinoblagajnama već prvog vikenda prikazivanja ostvario je najbolje otvaranje u 2022. godini dosad! Ovu zapanjujuću i nadasve uzbudljivu vožnju ispunjenu spektakularnim vizualnim efektima i nevjerojatnom, dosad neviđenom akcijom.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

U američkim je kinima s prikazivanjem započeo 6. svibnja te je zaključno s nedjeljom na blagajnama zaradio nevjerojatnih 185 milijuna dolara, dok je globalno to impresivnih 450 milijuna dolara.
 
Benedict Cumberbatch se izvrsno snašao u vodećoj ulozi, a nova ga je avantura odvela na put samootkrivanja. Kako to sam Cumberbatch objašnjava: “Strange vidi, kroz svoje iskustvo u multiverzumu i razne njegove verzije u tom istom multiverzumu, koliko zapravo obrazaca ponašanja nosi. To je svojevrsni otisak, identifikacija tko je doktor Stephen Strange u bilo kojem svemiru i koje su sve opasnosti tog lika. Hoće li on biti heroj svom neprijatelju ili neprijatelj svom heroju? Tko je naš Dr. Strange? Doslovno se susreće s različitim verzijama sebe kako bi to shvatio.”

 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com