×

Fitness centar JUMP

Fitness centar JUMP
Otvoren 1992. godine., fitness centar Jump organizira za građane - rekreativce, rekonvalescente i sportaše, individualne i grupne fitness programe tijelom cijele godine, pod voditeljstvom kvalificiranih trenera.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

PROGRAM

DOUBLE DATE

Personal Training: dvije osobe na treningu s personalnim trenerom!
Forma treninga pogodna je za osobe koje nemaju posebnih zdravstvenih problema i žele trenirati sa svojom prijateljicom/prijateljem za međusobnu podršku i druženje na treningu.

 

PERSONALNI TERNING


U Centru možete angažirati svojeg osobnog trenera za pojedine treninge ili setove treninga u trajanju od 60 min (ili duže – po dogovoru), ovisno o potrebama vježbača. Treneri su osposobljeni za slijedeće vrste osobnih treninga:


Rekreativni fitness
za standardne potrebe zdravih osoba (ili s manjim zdravstvenim problemima): poboljšanje kondicije, redukcija potkožnog masnog tkiva, učvršćivanje mišića, ciljano oblikovanje pojedinih mišićnih skupina. Vježbajte u paru – Double Date!


Napredni fitness
za osobe koje su već postigle izvjestan stupanj tjelesne spremnosti i sada žele sistematsku stručnu pomoć u daljnjem napredovanju, - sportski fitness za pripremu sportaša ili osoba koje teže visokoj razini tjelesne spreme.


Kineziterapija
za konkretan zdravstveni problem (vježbe u teretani, na medicinskim loptama, strunjačama i sa posebnim rekvizitima i aparatima).


Rekonvalescencija
za oporavak nakon operativnih zahvata, dužih bolesti i sličnih stanja.


Pripreme za testiranja tjelesne spremnosti
za određena zanimanja (vojska i sl), za prijamni ispit na Kineziološkom fakultetu i sl.


Stretching
trening za stjecanje gipkosti cijelog tijela i /ili pojedinih regija i osposobljavanje za samostalno vježbanje.


Pilates
za poklonike vježbanja kakvo osim snage i gipkosti - razvija ravnotežu, lijepo držanje i općenito poboljšava kulturu pokreta.Radi se sa velikom medicinskom loptom, malom pilates loptom, trakom, štapom, malim utezima,obručem (magic cyrcle), rollerom i pad balance podlogom.


Yoga
za one koji žele ispravno i pod kontrolom naučiti osnovne i/ili napredne varijante asana, odnosno raditi individualno osmišljen program yoge primjeren trenutnom stanju i potrebama. Koriste se standardna pomagala poput yoga bloka, posebne stolice, yoga trake za istezanje, štapa i podmetača različitih oblika i namjena.


“ Zdrava kralježnica”
sistem vježbi za održavanje zdrave kralježnice, odnosno učvršćivanje slabih mišića trupa.
Salon za uljepšavanje DIVASS nalazi se u samom središtu Zagreba, u hotelu Sheraton. Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu frizersko kozmetičkih usluga uz iskusnu ekipu kozmetičara, pedikera, masera
i frizera.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com