×

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima Atlantis, vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu , i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta. U Fun  parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u Games Hall igraonici može biti po vašem ukusu. Prava hit atrakcija Fun Parka Biograd je i  XD Dark Ride, avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespučima računalne simulacije.

Add to my plan
Print
Send inquiry

2021. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Veličina teksta:

+ -