×

Glazbeni festival November Fest održava se 18. i 19. veljače 2022. od 19 sati. Karneval i macho izgled nisu jedini razlozi za nošenje brkova...

Tijekom dva dana na November Fest powered by Galeb će nastupiti poznati miljenici publike:  18.2. nastupit će Elemental, TBF i posebni gosti Atomic Dance Factory, a 19.2. Silente, Neno Belan & Fiumens i posebna gošća DJ Rea. Koncerti počinju u 20 sati, a vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 19 sati. Ulaznice za November Fest možete nabaviti preko sustava Eventim – ulaz će biti moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a za one koji ih nemaju, bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O ULAZNICAMA
Jednodnevne ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 100 kn , a nakon toga, iste će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 200 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 240 kn. Festivalske ulaznice nisu prenosive na drugu osobu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2022. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com