×

Igranje društvenih igara u skopu "The Courage projekta"

U okviru The Courage projekta održavaju se različite humanističke radionice koje služe prosvjetljenju aktualnih problema javne sfere i kulturno-sociološke situacije u gradu i zemlji
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Projekt udruge Igranje „S igrom na stol“ u sklopu The Courage projekta organizira igranje modernih društvenih igara u subotu, 23. svibnja 2015. u prostoru cafea Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu u vremenu od 11 do 18 sati. Ovom prilikom otvara se i terasa cafea MSU-u.

U okviru The Courage projekta održavaju se različite humanističke radionice koje služe prosvjetljenju aktualnih problema javne sfere i kulturno-sociološke situacije u gradu i zemlji. Radionice se dijele na humanističke radionice za djecu srednjoškolskog uzrasta, studente, te radionice hrabrenja za odgojno-obrazovane radnike i odrasle u večernjim satima. Unutar prostora, pred očima publike i slučajnih posjetitelja cafea odvija se proces stvaranja umjetničkih knjiga inspiriranih iskustvima humanističke radionice. The Courage Project nastao je u suradnji Irene Hodžić, autorice projekta "UNTOLD - NEIZREČENO" i Slobodno-misliteljske Akademije Centra za građansku hrabrost (http://www.center4courage.org).

Sa strane udruge Igranje naglasak u ovoj suradnji je na prezentaciji igara koje razvijaju i potiču maštu te socijalne vještine. Tako će se igrati društvene igre kao što je Dixit kroz koju igrači trebaju smisliti čim bolje asocijacije na neobične i vrlo zanimljive slike. Zatim, predstavit će se društvene igre u kojima igrači trebaju otkriti skriveni identitet ostalih igrača - The Resistance: Avalon, Shadow Hunters, Bang. Za one malo iskusnije na raspolaganju će biti i 50-ak drugih igara koje će se moći zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje.

Ulaz je besplatan!

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i odigraju neku igru s nama. Cjelodnevna zabava je zagarantirana!


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com