×

Kapetan Sabljozubi i magični dijamant od 20. veljače u svim kinima!

Norveški gusarski filmski dječji hit vraća se na kino platna – nakon iznimnog uspjeha igranog filma Kapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam mora 2014. godine, animirana verzija novih avantura Kapetana Sabljozubog, Kapetan sabljozubi i magični dijamant u kina stiže 20. veljače u distribuciji 2i Filma!

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Niz priča o avanturama Kapetana Sabljozubog iznimno je popularna u Norveškoj, a prije punih 25 godina osmislio ih je norveški pjevač, autor i glumac Terje Formoe. Počevši kao kazališna predstava, priče su potom zaživjele kao filmski i kazališni serijal, kao crtić te potom preoblikovane u niz knjiga. Riječ je, dakle, o norveškoj kulturnoj instituciji, a 2014. snimljen je igrani film Kapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam mora, najskuplji dječji norveški film u povijesti. 
U nadolazećem animiranom filmu, kapetan Sabljozubi i zloglasni gospodar džungle Maga Khan su u potrazi za magičnim dijamantom koji prema legendi ispunjava želje njegova vlasnika svakog punog mjeseca. Navodno Pinky zna gdje se nalazi dijamant, pa ga Kapetan Sabljozubi otima. Veronika potom želi spasiti svog prijatelja Pinkyja. Zato se oblači poput gusara s ciljem da se zaposli na brodu Kapetana Sabljozubog. Tijekom putovanja oni susreću Pinkyjevog davno izgubljenog brata Marka. Troje klinaca završavaju usred snažne borbe koja može imati fatalne posljedice, I na njima je da zaustave dva poludjela ratnika na samom kraju. 
Čarobna animirana avantura Kapetan Sabljozubi i magični dijamant u sinkroniziranoj verziji stiže u kina 20. veljače 2020.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com