×

Karte duhovnosti pomoći će Vam kod svakodnevnih dilema

Karte duhovnosti pomoći će Vam kod svakodnevnih dilema
Ilustracijskim prikazom anđela i njihovih pratećih poruka, možemo definirati što su Karte duhovnosti. Na jedinstven način otvaraju pristup Svijetu anđela i svojim savjetima pomažu kod dnevnih dilema. One su spoj ilustracija anđela i izdvojenih poruka iz Svetoga pisma te pomažu osobnoj duhovnoj evoluciji.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

 

KARTE DUHOVNOSTI

Ilustracijskim prikazom anđela i njihovih pratećih poruka, možemo definirati što su Karte duhovnosti:
Karte duhovnosti na jedinstven način otvaraju pristup Svijetu anđela i svojim savjetima pomažu kod dnevnih dilema
Karte duhovnosti su spoj ilustracija anđela i izdvojenih poruka iz Svetoga pisma
Karte duhovnosti pomažu osobnoj duhovnoj evoluciji
 
S druge pak strane, imajući u vidu sve brži i otuđeniji način života u odnosu na iskonske ljudske vrednote, Karte duhovnosti predstavljaju novi korak ka snažnijem povezivanju svih, a ponajviše mladih ljudi prema duhovnoj evoluciji u odnosu na noseće poruke iz Svetoga pisma. One će im služiti kao brz i praktično dostupan model za zadržavanje i dodatno razvijanje spomenutih vrednota koje su nam ostavljene u nasljedstvo.
Kroz njih, nastao je složeni prikaz ilustracija anđela s porukama iz Svetoga pisma, primjenjivim svakome u brzim vremenima u kojima živimo. Karte duhovnosti su karte osobne duhovne evolucije pri čemu je želja da dobivenim savjetima kroz poruke iz Svetoga pisma, olakšate svoju vezu i kontakt prema anđelima, da se snažnije povežete prema izvorno dobrome. One su pomoć za svakodnevni kontakt sa svojim anđelom čuvarom, alat za otvaranje kanala prema legijama anđela i arkanđela.
One su jedinstvene, originalne i inovativne te praktične za dnevnu upotrebu. Nasumce otvaranje Svetoga pisma za traženje savjeta kroz poruke iz evanđelja je sada olakšano i primjereno dobu i vremenu u kojemu živimo.
No, počev od onih koji se zadržavaju na ovoj tematici pri mišlju kako nema slučajnog ili arhaičnog događaja, pa sve do onih koji su već u svojim životima napravili kružni ciklus preispitivanja prioritetnih vrednota i svojeg položaja u istome, ove karte će značiti mnogo više. Karte duhovnosti tada znače još samo tanka vrata koja dijele Svjetove, pitanje je samo tko je znalac otvoriti ih i zaviriti u apsolutno znanje i savršenstvo ljubavi, istine i ljepote s 'one' strane.
Prve informacije s tržišta govore kako su se nečiji životni stavovi u svega nekoliko dana već značajno počeli mijenjati na bolje. Budite i vi među njima!

Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com