×

Knjiga ZADAR TISUĆLJETNA METROPOLA ISTOČNE OBALE JADRANA - zanimljivo štivo ili vodič za vikend

O Zadru i povijesti Zadra objavljene su stotine knjiga i napisane tisuće stranica, rasprava i znanstvenih radova koji iz različitih aspekata istražuju i prikazuju pojedine segmente zadarske povijesti i sadašnjosti. No, prošlost grada gotovo da je neiscrpna i toliko bogata da je svaki pisac koji se prihvatio ove teme uvijek pred sobom imao dovoljno građe za svoj posao. Čini se da je Zadar jedan od onih gradova koji su postojali oduvijek.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Ova knjiga o Zadru i njegovoj povijesti pisana je znanstveno popularnim stilom. Posebnu kvalitetu izdanju daje slobodniji autorski pristup što knjizi daje pečat autentičnosti i vjerodostojnosti. Autorori Zdenko Balog, i Nikola Žuljznanje imaju  stručno zanje , a rečenica su im  je stilski laka i prohodna t,e tako razumljiva širem čitateljstvu

Više od 200 fotografija, koje čine jednakovrijedan segment knjige, donose najatraktivnije poglede na spomenike i vizure grada, posebno vrijedne krajolike zadarskih otoka i zaleđa, a sve protkane osobnim fotografovim stilom, budeći u čitatelju želju da i osobno doživi opisane i prikazane ljepote.

Add to my plan
Print
Send inquiry

2021. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Veličina teksta:

+ -