×

Logos teacher - how children make learning easier

Logos teacher - how children make learning easier
Logos teacher organization that conducts programs to assist in learning in order to achieve better results at school, creating work habits and boost self-confidence in children. How? Read ...
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

IDEJA ZA VIKEND

Što je „Logos učiteljica“?

Vikend je mnogima dio tjedna rezerviran za odmaranje, pospremanje, putovanja, obiteljski ručak i druženje. Ono najčarobnije što nam vikend daje je zajedništvo. Ta dva dana imamo priliku iskoristiti u kvalitetnom druženju i povezivanju s našim najmilijima... posebnu pažnju vikendom pridajemo našoj djeci. Kako ne bismo  ta dva dragocjena dana bacili u vjetar, važno nam je kvalitetno iskoristiti vrijeme, imajući na umu poslovicu Benjamina Franklina „Izgubljeno vrijeme nikad nije pronađeno ponovno“. 

Zadatak „Logos učiteljice“ je da vam raznim savjetima i organiziranim radionicama pomogne da vikend s djecom provedete ispunjeno i kvalitetno. Logos učiteljica je organizacija koja provodi programe pomoći u učenju s ciljem ostvarivanja boljih rezultata u školi, stvaranju radnih navika i jačanja samopouzdanja kod djece. Naš tim učitelja osmišljava i razne interaktivne radionice za kvalitetno provođenje slobodnog vremena djece. 
Iznimno me veseli što se kao organizacija  pridružujemo timu Vikend planera koji brine za vaše slobodno vrijeme. Pokušat ćemo vam pomoći da maksimalno iskoristite vrijeme s djecom vikendima kako vam to vrijeme ne bi bilo izgubljeno.

Srdačno vas pozdravljam,
Ana Kralj, mag.ed.phil.
predsjednica „Logos učiteljice“


Add to my plan
Print
Send inquiry

2023. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com