×

Marvelov superherojski finale Osvetnici: Završnica od 25. travnja u kinima!

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Osvetnici: Završnica, koji donosi spektakularni finale kao posljedicu kataklizmičkih događaja koji su prethodili u Ratu beskonačnosti.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Pogledaj trailer:https://www.youtube.com/watch?v=xIHW3uU7Pjw

Ova Marvelova franšiza najuspješnija je u povijesti i u proteklih je 11 godina prošla dosad nezabilježeno filmsko putovanje, koje se proteže kroz nekoliko galaksija i uključuje čak 22 filmska naslova.

Posljednja etapa putovanja Osvetnika, Završnica, na kino platno donosi dosad neviđen, najsmrtonosniji obračun u veličanstvenoj završnici između Osvetnika i najmoćnijeg zlikovca Thanosa. Osvetnici: Završnica započinje u trenutku kada su Osvetnici poraženi od Thanosa, koji je, nakon što je prikupio šest kamena beskonačnosti, nametnuo svoju volju cijelom čovječanstvu i izbrisao polovicu svjetske populacije, uključujući dio Osvetnika. Preostali Osvetnici suočeni su s dosad najvećim izazovom -  da pronađu način da poraze Thanosa jednom zauvijek.


Završnicu su režirali su Anthony i Joe Russo, koji su režirali i prethodni Rat beskonačnosti kao i dva dijela Kapetana Amerike, a producirao ga je Kevin Feige. Christopher Markus & Stephen McFeely su autori scenarija, dok su izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau i Stan Lee.


Svi ljubitelji Marvela u kinima će uskoro moći opet vidjeti slavnu superherojsku ekipu predvođenu senzacionalnom glumačkom postavom:  Robert Downey Jr. kao Iron Man, Chris Evans kao Kapetan Amerika, Mark Ruffalo kao Bruce Banner, Chris Hemsworth kao Thor, Scarlett Johansson kao Black Widow, Jeremy Renner kao Hawkeye,  Brie Larson kao nova članica Marvelova filmskog svemira, Kapetanica Marvel, Paul Rudd kao Ant Man, Don Cheadle kao War Machine, Karen Gillan kao Nebula, Danai Gurira kao Okoye i Bradley Cooper kao Rocket. Također, među Osvetnike se vraća i Gwyneth Paltrow kao Pepper Potts, Jon Favreau kao Happy Hogan, Benedict Wong kao Wong i Tessa Thompson kao Valkyrie. Josh Brolin pak nastupa kao zloglasni negativac Thanos.


'Ako i dalje imamo kapaciteta pričati zanimljive priče koje uključuju žene, muškarce, sve rase, sve vjeroispovijesti i religije, to ćemo i činiti. Svijet je raznolik, a mi težimo tome da snimamo filmove koji portretiraju društvo kakvo ono jest u stvarnosti. Ljudi uživaju gledajući takve filmove. To smo dokazali s Black Pantherom, i to nam daje satisfakciju da nastavljamo probijati granice. Izuzetno smo uzbuđeni da nastavljamo istraživati superheroje najrazličitijih pozadina u budućnosti.  Uz filmove Rat beskonačnosti i Završnica, gledatelji uistinu imaju mogućnost vidjeti koliko raznolik i širok spektar likova živi u Marvelovom filmskom svemiru', ističe izvršni producent Louis D’Esposito


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com