×

Monsters from universities in Croatian theaters in the original version!

Monsters from universities in Croatian theaters in the original version!
New animated gem from Pixar studios in Croatian theaters when the rest of the world: 20th June! Clear evidence that it is intended for both big and small is what will be displayed and synchronized in the original version. Do not miss ...
Add to my plan
Print
Send inquiry

NAJAVA

Premda je prvotni plan bio krenuti s kino distribucijom novog animiranog hita iz studija Pixar, „Čudovišta sa sveučilišta“ krajem mjeseca kolovoza (kao što je to bio slučaj do sada s ljetnim animiranim filmovima) Continental film odlučio je prekinuti tu tradiciju i paralelno sa SAD-om i ostatkom svijeta započeti prikazivati nastavak velikog hita iz 2001. godine. Tako će se „Čudovišta sa sveučilišta“ (Monstery University) u domaćim kinima započeti prikazivati već za dva tjedna – od 20. lipnja! 

Ovaj novi animirani Pixarov dragulj, kao i svaki do sada, biti će sinkroniziran na hrvatski jezik, ali posebno je zanimljiva informacija da će, vjerujemo na oduševljenje mnogih starijih poklonika animiranih filmova, „Čudovišta sa sveučilišta“ u kinima biti prikazana i u originalnoj, engleskoj verziji. Drugim riječima, oni koji to žele moći će u kinodvoranama čuti originalne glasove Billyja Crystala, Johna Goodmana, Helen Mirren, Stevea Buscemija, Seana Hayesa i mnogih drugih. 

Što se, pak, hrvatskih glumaca koji su posudili svoje glasove Čudovištima tiče svakako moramo istaknuti neke od njih: Pjer Meničanin, Stojan Matavulj, Ozren Grabarić, Branka Cvitković, Hrvoje Klobučar, Bojan Navojec, Žarko Potočnjak i mnogi drugi. 

Sinopsis:

Još od vremena kad je Mate Vidović bio malo čudovište, sanjao je o tome da postane veliki zastrašivač - i upravo je on taj koji zna da najbolji Zastrašivači dolaze iz Sveučilišta za čudovišta. Međutim, tijekom svog prvog semestra na Sveučilištu, Matini planovi padaju u vodu nakon što upozna Saleta Salečića. „Sale“ je rođeni Zastrašivač. Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih „običnih“ čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili. 

VIDEO

Prethodne najave

http://vikendplaner.info/ideje/cudovista-sa-sveucilista-u-hrvatska-kina-dolaze-prije-planiranog-4407.html


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com