×

Muller: kvalitetna robna marka!

Proteklih su godina trgovačke marke u Europi i Hrvatskoj neprestano dobivale na značaju, i to ne samo zbog iznimno dobrog odnosa cijene i usluge. Müller kvalitetna robna marka je visoke kvalitete i pristupačnih cijena.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O Mulleru:

Stalne kontrole kvalitete unutar same tvrtke te dodatne kontrole naših dobavljača i laboratorija trajno osiguravaju beskompromisno visoku kvalitetu naših proizvoda. Prilikom promidžbe naših marki odustajemo od visokih reklamnih budžeta i skupih upravljačkih sustava – upravo su zato naši proizvodi tako pristupačni cijenom. Stoga je Müllerova kvalitetna robna marka dobra alternativa vodećim brendovima.

Müller kvalitetna robna marka nudi paletu više od 2500 proizvoda, od kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu tijela preko sredstava za čišćenje pa sve do bioprehrambenih proizvoda i prirodne kozmetike. Pritom svakodnevno radimo na raznovrsnim novim proizvodima, sadržajima i pakiranjima te na taj način zadržavamo zanimanje svojih kupaca. Osim toga, u Vašoj su Müller drogeriji davanje korisnih savjeta, pružanje kvalitetne usluge i ljubaznost sasvim prirodna stvar.

Stoga se i sami uvjerite u naš izvrstan asortiman i senzacionalno povoljne cijene! Jednostavno isprobajte naše proizvode prilikom svoje sljedeće kupovine!

Vaš tim Müller kvalitetne robne marke 

Ogromna raznolikost asortimana
Müller vodi najveću drogeriju i asortiman ljekovitih sredstava Švicarske, ali i parfumerija, papirnica, odjel igračaka i multimedije nudi bogatu ponudu. Naš asortiman se sastoji od 185 000 proizvoda. Navalite!

Visoka kvaliteta, niske cijene
Kvaliteta po atraktivnim cijenama – to je ono što oduvijek nudimo kupcima. Za Vas to znači: mnoštvo povoljnih ponuda, a da se pri tome ne morate odreći kvalitete, usluge i najboljih marki. Dođite k nama i uvjerite se sami!

Obrazovani zaposlenici
Ljubaznost i usluga su od samih početaka jako cijenjeni u Mülleru. Dođite u jednu od naših poslovnica i neka Vas savjetuje naše stručno osoblje! Nije važno radi li se o temi zdravlje, ljepota, papirnica ili igračke.

Luksuzan ambijent kupovine
To se ne može opisati, to morate doživjeti. Neka Vas iznenadi neusporedivi ambijent Müller poslovnica. Poseban ugođaj kao i dobro složene police čine kupovinu u Mülleru ugodnom. Provjerite!

Akcije i promocije potražite ovdje.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com