×

Nautika store-trgovina nautičke opreme

Nautika store-trgovina nautičke opreme
...jedina maloprodaja nautičke opreme u Zagrebu i kontinentalnom dijelu Hrvatske koja objedinjuje vodeće nautičke brendove na jednom mjestu
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

INFO

Nautika Store™ jedina je maloprodaja nautičke opreme u Zagrebu i kontinentalnom dijelu Hrvatske koja objedinjuje vodeće nautičke brendove na jednom mjestu, te nudi široku paletu proizvoda za opremanje i održavanje brodica, sigurnu i ugodnu plovidbu, te sport i razonodu na moru.

Osim standardne opreme za privez i sidrenje, inox galanterije, palubne opreme, brodske elektrike i elektronike, sigurnosne opreme, brodskih instrumenata, mehanizama za upravljanje i brodske kozmetike, u ovom ćete dućanu također pronaći i vrhunsku jedriličarsku odjeću i obuću renomirane britanske marke Henri Lloyd, pomorske karte, knjige, te razne ukrase i prigodne poklone vezane uz svijet nautike.

Naša trgovina smještena je u središtu grada na zagrebačkoj Trešnjevci što je čini jednako dostupnom bez obzira s koje strane dolazili. Asortiman obuhvaća više od 10000 artikala u direktnoj prodaji, od čega se dio nalazi u trgovini, a ostatak u centralnom skladištu u industrijskoj zoni Jankomir što ga čini dobavljivim u istom danu.

Nautika Store™ ovlašteno je prodajno mjesto za vanbrodske motore Suzuki, puhane čamce Zodiac, antenske sustave Glomex, brodsku elektroniku Garmin, Lowrance, Eagle i Fusion, flapsove Bennett, te rashladne sisteme Waeco - Dometic Grupa, Engel i Icey-Tek.

Trem, Osculati, Motomarine, Nuova Rade, Ultraflex, Polyform, Yachticon, AutoAnchor, Sika, Hella, Cobra, samo su neki od brojnih proizvođača nautičke opreme koji su zastupljeni na našim policama...


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com