×

'Nepodnošljiva težina golemog talenta' film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj, stiže u kina 28.travnja 2022.

U kina uskoro stiže 'Nepodnošljiva težina golemog talenta' (The Unbearable Weight of Massive Talent) film koji se snimao 2020. godine u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu ima proslavljeni hollywoodski glumac i Oscarovac Nicolas Cage. Nicolas Cage u filmu glumi samog sebe, glumca kojem propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – dolazak na rođendan bogatog obožavatelja (zapravo šefa kartela). 

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Kad stvari krenu naopako, Cage je prisiljen opravdati svoju vlastitu legendu. On se tako zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Radi se o akcijskoj komediji, za koju je Tom Gormican zajedno s Kevinom Ettenom napisao scenarij. Cageu se u vodećoj ulozi ulozi pridružuje Pedro Pascal, najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni 'Igre prijestolja', ali i po ulozi Javiera Peñe u seriji 'Narcos'.
U filmu osim Cage i Pascala još glume Sharon Corgan i Tiffany Haddish.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com