×

Noć muzeja 2022 - između stvarnog i digitalnog održat će se u petak 28. siječnja od 18 do 24 satia online i tamo gdje je to moguće 'uživo'

Noć muzeja održati  će se u okolnostima u kojima su se kulturne institucije silom prilika "adaptirale" na novu stvarnost, kada se veliki dio programa odvija u kontroliranim uvjetima i okolnostima uz obvezne Covid potvrde. Najveći dio događanja preselio se u digitalne kanale komuniciranja i prijenosa sadržaja, što je po svim analizama doprinijelo širokoj dostupnosti muzejskih sadržaja

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj
Dio programa koji za to imaju uvjete bit će organiziran u stvarnom vremenu i prostoru, sa posjetiteljima, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, a svi programi bit će dostupni putem digitalnih kanala.
Prošlogodišnja Noć muzeja okupila je 188 muzejskih, baštinskih, obrazovnih, znanstvenih i vjerskih institucija, prvi put putem digitalnih kanala komuniciranja, a održani su i brojni programi uživo.
Proteklih godina manifestaciju je obilježila masovnost posjeta muzejima, s više od 300 tisuća posjeta tijekom jedne noći, dok je prošlogodišnja Noć muzeja realizirana gotovo potpuno online..
 

Add to my plan
Print
Send inquiry

2022. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com