×

Obiteljski odmor na prelijepoj Korčuli u hotelu Feral po akcijskoj cijeni!

Obiteljski odmor na prelijepoj Korčuli u hotelu Feral po akcijskoj cijeni!
Smješten na samoj obali Jadranskog mora, okružen plavetnilom i zelenilom Mediterana, atraktivno je odredište za potpuni odmor tijela i duha
Add to my plan
Print
Send inquiry

IDEJA ZA SAVRŠEN ODMOR

Hotel Feral nalazi se na otoku Korčuli u južnoj Dalmaciji, u malom ribarskom naselju Brna, nekoliko kilometara od naselja Smokvice. Gostima nudi udobne i moderne sobe uz uslugu bežičnog interneta (WLAN), mjenjačnicu, buffet restoran i aperitiv bar, internet kutak te vlastitu plažu tik ispod hotela.

Na usluzi gostima je i transfer kombijem za 8 osoba. Manji vanjski bazen izvrstan je za ležerno kupanje mališana i za obitelji koje putuju s djecom, dok je za poslovne skupove namijenjena dvorana za sastanke kapaciteta 50 osoba.

Boravak u hotelu Feral dopunit će večernje šetnje Brnom i okolicom te mogućnost istraživanja prirode i venecijanske baštine čarobnog jadranskog otoka Korčule.
Ribarsko mjesto Brna nalazi se tik uz more, na južnoj obali dalmatinskog otoka Korčule. Smještena na izvrsnoj prirodnoj lokaciji, u zelenoj uvali koju obasjava mediteransko sunce, Brna se razvila kao luka za odvoz vina iz 4 km udaljenog mjesta Smokvica. Kažu da joj naziv dolazi od riječi taberna, koja u latinskom jeziku označava radionicu brodova.

Sunce i more, očuvana tradicija i prirodne ljepote te  razvoj turističke ponude posljednjih su desetljeća učinili Brnu privlačnom destinacijom za goste koji traže mir, opuštanje i dodir s iskonom Mediterana. Hotel Feral sagrađen je 1971. godine.

Zapadno od Brne su poluotok Mali Zaglav i uvala Istruga, dok se na jugoistoku, u pravcu mjesta Zavalatice, smjestilo mnogo šljunčanih uvala. Zbog bogate vegetacije borove šume i intenzivnog morskog plavetnila vrlo su atraktivne za kupanje, ali i odmor u hladovini tijekom vrućih dana na južnom Jadranu.

 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com