×

Obračun legendi u kinima od 9.1.

Dvije najpoznatije filmske boksačke ikone, Robert de Niro (Jake LaMotta Razjareni bik) i Sylvester Stallone (Rocky Balboa), napokon će 9. siječnja ući u ring!
Add to my plan
Print
Send inquiry

IDEJA ZA VIKEND

U filmu OBRAČUN LEGENDI De Niro i Stallone su  Billy The Kid McDonnen i Henry Razor Sharp, dva lokalna borca iz Pittsburgha čije vatreno rivalstvo privlači pažnju cijele nacije. Svaki je od njih jedanput pobijedio onoga drugoga, a uoči odlučujućeg trećeg sučeljavanja 1983. godine Razor je naglo i bez objašnjenja objavio da se povlači iz svijeta profesionalnog boksa čime je nokautirao karijere obojice. Trideset godina kasnije boksački promotor Dante Slate Jr. (Kevin Heart), namirisavši veliki novac, dao im je ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovo uđu u ring i obračunaju se do konačnog rezultata. 

No, tijekom prvog susreta njihov sukob pretvori se slučajno u urnebesni događaj koji društvene mreže prenesu cijelom svijetu... 

U filmu OBRAČUN LEGENDI glume i dobitnik Oscara Alan Arkin kao Razorov bivši trener Louis Lightning Conlon te dobitnica Oscara Kim Basinger. Redatelj filma je Peter Segal.

Zanimljivo je da su De Niro i Stallone glumili zajedno u  trileru Copland 1997., no udružiti ih u komediji smještenoj u svijetu boksa predstavlja sasvim novu dimenziju i zasigurno pravu poslasticu za sve ljubitelje ova dva vrhunska glumca i urnebesne zabave. 

VIDEO


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com