×

OIV Toranj Sljeme 360 najviša je točka grada Zagreba na 1118 m, s koje puca veličanstven pogled na Zagreb, Zagorje i Sloveniju!

OIV toranj  Sljeme 360  jedan je od simbola Zagreba koji se vidi iz gotovo iz svakog zagrebačkog  kvarta. Nalazi se na vrhu  Parka prirode Medvednica i najviša  je turistička točka glavnog grada Hrvatske,  koju je vrijedno posjetiti i doživjeti. Udaljen je svega 50 m od gornje stanice nove Žičare Sljeme. Ovo je odlična ideja za savršen vikend.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Otvoreni vidikovac na 1118 m nadmorske visine na OIV tornju Sljeme ultimativni je selfie spot koji će vam omogućiti fotografije kojima ćete se rado pohvaliti svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama. Pruža očaravajući, spektakularan i u svakom smislu jedinstven 360° pogled, u kakvom uživaju samo orlovi i sokolovi, na prekrasnu prirodu Medvednice, na šume, livade i skijališta, planinarske domove i objekte, na panoramu Zagreba s bližom i daljom okolicom, Hrvatsko zagorje, slovenske Alpe i brojne druge lokacije


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com