×

On Saturday 30.11. begin enrollment in Zoolimpycs

On Saturday 30.11. begin enrollment in Zoolimpycs
On Saturday starting enrollment in Zoolimpycs, educational and entertaining program for students from second to 6 Grades will be in Zagreb Zoo held from 2nd to 12 siječnja of 2014.
Add to my plan
Print
Send inquiry

UPISI U ZOOLIMPIJADU

Mladi kreativni edukatori Zoološkog vrta za nadolazeće su zimske praznike pripremili zabavan natjecateljski program kroz koji će školarci moći upoznati nevjerojatne karakteristike raznovrsnih životinjskih vrsta.

Pokretač svega je igra, a uspjeh u Zoolimpijadi ovisi o spretnosti, brzini i snazi igrača. Pobjeda je bliža ako je natjecatelj spretan poput mačke, brz poput geparda ili snažan poput medvjeda. Među najatraktivnijim su igrama prolazak kroz žablji poligon, zaštita gorile u džungli te natjecanje za najboljeg kuhara tijekom kojeg će se pripremiti hrana za prstenastorepe lemure.

U skupini mogu biti 24 djeteta, a svaku skupinu vode dva edukatora. Polaznicima su tijekom šestosatnog boravka u Zoološkom vrtu osigurani užina, slastica i čaj. Svakog polaznika na kraju Zoolimpijade očekuje posebno odličje.

Upisi u Zoolimpijadu počinju u subotu, 30. studenog, u Životinjskom kutku grada Zagreba.

PROGRAM

Pozivamo vas da sudjelujete na ZOOLIMPIJADI - zimskom programu Zoo vrta u kojem imate priliku biti najbolji. Okupite prijatelje i odmjerite snage u zoo igrama.

Jeste li spremni sudjelovati? Odvažite se, otkrijte svoje sposobnosti i saznajte tko će brže stići do cilja. Na kraju vas očekuje sjajna medalja. Još pokažite da ste timski igrači i sigurni smo da će medalja zasjati zlatnom bojom.

TERMINI: od 02. siječnja do 12. siječnja 2014.
TRAJANJE: jednodnevni program
VRIJEME: od 09:00 do 15:00 sati
DOB DJECE: od 2. razreda do 6. razreda osnovne škole
GRUPA: svaki dan 24 djece
VODSTVO: grupu vode 2 edukatora
HRANA I PIĆE: svakome užina, slastica i čaj

PROGRAM:
- zoo igre po Zoo vrtu kroz koje se prikupljaju bodovi (igre su isključivo edukativnog karaktera te potiču timski rad)
- užina, slastica i čaj između 12 i 13 sati
- dodjela medalja

IGRE:

Sve igre koje se odvijaju u programu „Zoolimpijada“ imaju edukativan karakter te kao cilj imaju upoznavanje djece s raznim zanimljivostima iz prirodnog svijeta kao i razvijanje svijesti o važnosti timskoga rada.

„Žablji život“ Igra u kojoj je potrebno u što boljem vremenu proći poligon u ulozi brižne žabice. Djeca će kroz poligon upoznati razvojni put žabe kao i opasnosti koje ju čekaju na tom putu.

„Pronađi me!“ Gorila je skrivena negdje u mračnim dijelovima Tropske kuće. Zadaća sudionika je pronaći gorilu istovremeno imajući na umu da ih lovci vrebaju na svakom koraku. Zašto je gorila danas ugrožena i kako joj možemo pomoći saznat ćemo u ovoj igri.

„Životinjski menu“ Tko će našim prstenastorepim lemurima složiti najhranjiviji voćni ražnjić ovisi o brzini i spretnosti sudionika. Pripremajući jelovnik našim životinjama djeca će naučiti koja je važnost pravilne prehrane kako za životinje tako i za ljude.

„Zoo fliper“ Ova će igra upoznati djecu s raznim staništima kao i opasnostima s kojima se životinje na njima susreću. Igra se igra u paru zbog čega će siguran dolazak do cilja biti pravi timski rad.

„Skakutava štafeta“ Eduaktivna štafeta u kojoj uspjeh ovisi o svima u timu. Zajedničkim radom naučit će koje sve faze neke životinje prolaze tijekom svog razvoja kao i važnost očuvanja svake od njih.

CIJENA: 70 kn

REZERVACIJA:
Ulaznice za program "Zoolimpijada" se mogu kupiti u info centru Zoološkog vrta - Životinjskom kutku, Vlaška 105, svaki radni dan od 9:00 – 20:00 sati ili subotom od 9:00 – 13:00 sati.
Preporučujemo što prije kupiti ulaznice zbog ograničenog broja.

Ulaznice su u prodaji od subote, 30. studenog 2013.

Ulaznice se mogu rezervirati na 24 sata. Ukoliko se ulaznice ne podignu unutar 24 sata rezervacije se brišu i ulaznice se vraćaju u slobodnu prodaju. Rezervirati se može telefonski ili putem e-maila edukacija@zoo.hr (rezervacija putem emaila vrijedi tek nakon povratne potvrde, preporučujemo poslati kontakt broj).

Rezervacije počinju od ponedjeljka, 2. prosinca 2013.

Akontacija: Nema akontacije. Sudjelovanje u programu se osigurava kupnjom ulaznice. U slučaju otkazivanja dolaska novac od kupljenih ulaznice se ne vraća.

NAPOMENE:
! okupljanje i izlaz na stražnjem (kolnom) ulazu Zoo vrta (ulica Fakultetsko dobro)
! u slučaju lošijeg vremena program se ne odgađa – prilagođen je mogućoj kiši ili nižim temperaturama
! ulaznice se neće moći kupiti na datume: 24.,25.,26. prosinca., 31. prosinca i 1. siječnja

KONTAKT I INFORMACIJE:
Ured edukatora - radnim danom od 8:00 do 16:00 sati
01/2302 198 / kućni 2
01/7788 534
edukacija@zoo.hr


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com