×

Plesna škola SPIN

Plesna škola SPIN
Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

INFO

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine. U tom smo se relativno kratkom vremenu, postavljanjem izuzetno visokih standarda plesne edukacije, uspješno nametnuli kao jedna od najpropulzivnijih zagrebačkih plesnih škola, stvarajući redom najbolje natjecateljske i rekreativne plesne parove na lokalnoj i državnoj razini.

Posebnu pažnju oduvijek poklanjamo stalnom održavanju visoke kvalitete u svemu čime se bavimo, a naš spektakularni uspjeh na svjetskoj razini i iznimna reputacija koju je naša škola stekla u posljednjih par godina dokaz su naše posvećenosti ostvarivanju zadanih ciljeva.

Fokus djelovanja Plesne škole Spin je na stvaranju zabavne i opuštene obiteljske atmosfere kako za naše polaznike koji tek ulaze u svijet plesa, tako i za naše napredne rekreativce i ambiciozne članove sportskoplesnog kluba. U našoj ponudi nalazi se mnoštvo raznih opcija za učenje plesa, a podučavamo gotovo sve aktualne plesne stilove uključujući latinskoameričke, standardne i društvene plesove, salsu i mnoge druge.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com