×

Plesni centar Fredi, Zagreb

Jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O ŠKOLI

Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju.

Plesne radionice s poznatima
U plesnom klubu Fredi startali su ili dio svoje plesne karijere gradili sudionici i pobjednici popularnog showa “Ples sa zvjezdama” : Damir Horvatinčić, Ana Herceg, Ištvan Varga , Marko Herceg, Hrvoje Kraševac, Tamara Despot, Tihana Matijaščić (ex Devčić) kao i mnoge druge poznate osobe iz javnog života. Zadovoljstvo nam je organizirati s njima povremene plesne radionice za Vas!

Informacije i upisi

Aktivnosti u plesnom centru traju svih sedam dana u tjednu. Raspolažemo s više lokacija, a vi birate jedan od tri intenziteta kojim želite usvajati nove plesne vještine.
Samo kada smo s vama u kontaktu telefonski možemo biti točni u davanju informacija, jer svaki upis neke osobe ili više osoba mijenja informacije o upisu. Stoga molimo da se javite putem telefona: 098.236.896 ili 095.388.0380
http://fredi-dance.hr/


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com