×

Posjetili smo slovenske ski & wellness destinacije za savršene ski vikende i obiteljska zimovanja

Rogal, Vogel, Kranjska gora , Kanin (Bovec) i Krvavec  su sve redom poznata slovenska  skijališta idealna za produženi ski vikend ili obiteljska zimovanja. Slovenska skijališta su blizu, treba prijeći samo jednu granicu, staze su  uređene, glavne žičare rade, snijega ima dovoljno, hoteli su blizu ski staza i u pravilu imaju saune ili spa centre, hrana je ukusna,.... Uz sve navedeno, slovenska skijališta su cjenovno daleko povoljna od skijališta u susjednim zemljama. I zato dođite i uživajte!

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Slovenija je zemlja manjih skijališta koja su prilagođena obiteljima i pogodna za početnike, djecu, ali  i iskusne skijaše.

Rogla je olimpijski i skijaški centar na 1571 m nadmorske visine. Osim za skijanje i  snowboarding , centar vam također jamči dobar provod u planinarenju, nogometu, squashu, brdskom biciklizmu, jahanju, plivanju, tenisu i mnogim drugim aktivnostima.

Krvavec popularni ski resort u blizini Kranja i Ljubljane. Skijalište je smješteno na vrhu planine Kalške. Osim skijanja, odmaralište ima i bogat program zabave i rekreacije. Dodatna prednost je blizina Bledskog jezera (35 km) i međunarodne zračne luke Ljubljana (8 km).


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com