×

Posjetite Staru vas i Vilu Istenič u Bizeljskom

Stara vas na Bizeljskom leži tik uz hrvatsku granicu, idilično smještena među brdašca na kojima se nalaze osunčani vinogradi.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Stara vas

Na putu prema Brežicama skrenite na Bizeljsko i Stara vas će vam zaželjeti dobrodošlicu. Posjetitelju se ovaj krajolik usijeca u srce i uvjereni smo da ćete mu se više puta vraćati. Stara vas nudi mnogo lijepoga za dušu i tijelo.

Degustacija vina

Posebnu pažnju posvećujemo kulturi pijenja pjenušaca. U degustacijsku sobu možemo primiti do 80 posjetitelja. Uz vino ćemo vam ponuditi hladne nareske, a prema dogovoru i bogat izbor toplih jela. Svoje goste, koji kušaju pjenušce i mirna vina, pozivamo da posjete naš podrum za proizvodnju pjenušca.

Smještaj

Za one koji žele uživati u mirnom okruženju, među ljubaznim ljudima i vinogradima, pripremili smo 8 vrhunskih klimatiziranih dvokrevetnih soba s televizorom, satelitskim programima, telefonom i minibarom s mogućnošću dnevnog, tjednog ili mjesečnog najma te korištenjem telefaksa.

Poslovni seminari

Osigurali smo odlične uvjete za rad i obrazovanje u prikladnim i ugodnim prostorima. Poslovnom turizmu otvorili smo vrata konferencijskom dvoranom za 40 osoba u kojoj se nalazi sva potrebna oprema za nesmetano odvijanje poslovnih sastanaka i seminara. Kako bi se naši gosti odlično osjećali, organiziramo i zabavne programe.

 

Vila Istenič

Izvanredna pozicija vile, izgrađene u vlastelinskom stilu, na ulazu u bizeljsko vinorodno područje, samo 10 km od Brežica i autoceste koja povezuje Ljubljanu i Zagreb, svjedoči o važnosti objekta i nudi potpunu privatnost onima koji u cijelosti žele prihvatiti način života ovog vinskog krajolika.

Vila Istenič, s lijepo uređenom okolicom, otvara pogled na vrh brijega na kojem kraljuju vinski podrumi. Njezini temelji sežu u 1740. godinu, a obnovljena je u prosincu 2010. godine. Nekadašnji dom bogatih, važnih i utjecajnih veleposjednika Janežiča godine 2006. prešao je u vlasništvo Janeza Isteniča i najprije dobio novi značaj u obliku obnovljenog podruma koji smo napunili najboljim pjenušcima.

S pogledom na Sljeme, u neposrednoj blizini Zagreba, gdje se zimi održavaju natjecanja za svjetski kup u alpskom skijanju, odnosno samo dva kilometra zračne linije od hrvatske granice, nalazi se mjesto koje vam je potrebno za opuštanje, odmor ili slavlje s prijateljima ili članovima obitelji.

Koncept Vile Istenič skriva se u raskošju zgrade, okružene profinjenim detaljima koji ispunjavaju sve vaše želje za opuštanjem i rekreacijom na elegantan, ali ugodan način. Bogat doručak, začinjen čašom hladnog, suhog pjenušca, bez dvojbe će samo dodatno uljepšati boravak u netaknutoj prirodi.

Vila Istenič posjetiteljima nudi rijetku priliku da dožive eleganciju i profinjenost koja je u potpunoj harmoniji s prirodnim okruženjem. Pažljivo izrađena i stvorena od najboljih materijala utjelovljuje jedinstvenu priliku ponuditi vam najugodniji boravak u dva apartmana (junior suite) i četiri dvokrevetne luksuzne sobe s besplatnim internetom, računalom, radnim stolom, LCD televizorom, kupaonicom s tušem, šlapama, sušilom za kosu, minibarom, sefom, klima-uređajem i obveznom bocom ohlađenog pjenušca.

Cijena noćenja kreće se od 75 eura, a apartmana već od 80 eura.

U okolici su nebrojene mogućnosti za rekreaciju, od vožnje bicikala, hodanja, posjeta okolnim vinogradarima, vinarima i domaćim gostionicama, organiziranih vođenih degustacija pjenušaca i lokalnih vina, posjeta obližnjim termama (Terme Čatež, Terme Olimje), igranja golfa u Mokricama ili pri Amonu, zimskih radosti na Sljemenu ili jednostavno shoppinga u hrvatskoj prijestolnici.

Bogatu ponudu pjenušaca pogledajte ovdje


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com