×

POSLIJE SVEGA ZAUVIJEK SRETNI u kinima od 24.kolovoza

Ljeto je na izmaku, ali sezona sjajnih filmova tek nam dolazi. Najiščekivanije posljednje poglavlje svjetske senzacije “Poslije svega: Zauvijek sretni” , stiže pretpremijerno u kina 24. kolovoza. Sve ljubitelje romantičnih drama očekuje prava eksplozija emocija dvoje najpoznatijih ljubavnika – Hardina i Tesse – na velikim platnima kina širom Hrvatske

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Film “Poslije svega: Zauvijek sretni” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice.
Tessa i Hardin nisu klasičan par kojima je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tessa doživi osobnu tragediju, javlja se pitanje da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o obiteljima ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog. Između njihove prošlosti i budućnosti postoji još samo jedna šansa. Hoće li je iskoristiti?


Add to my plan
Print
Send inquiry

2023. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com