×

Probali smo Adriatic Craft ALE with Rosemary i Adriatic Craft RED IPA i možemo reći da su odlični!

Bilo je ovo druženje sa ADRIATIC CRAFT BEER u Party prostoru VIKENDPLANER  u  Maksimirskoj 109, uz odlične IGREC burgere, te čvarke i kulenovu seku mesnice  DON VITO. I za sve redom možemo reći da je odlično i za prporuku!

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Adriatic Craft ALE with Rosemary i Adriatic Craft RED IPA su zbližili i razveselili odabrano društvo novinara i prijatelja koji su guštali u IGREC burgerima i odličnim čvarcima i kulenovj seki mesnice DON VITO.  

Okus Adriatic Craft pivu daje kombinacija različitih ječmenih sladova. Uz bazni slad, dodajemo i ovisno o vrsti piva specijalne, karamelne i tamne sladove koji osim na ukus, utječu i na boju piva. Gorčinu, aromu i dio okusa,  Adriatic Craft pivu daje hmelj, odnosno kombinacija više sorti koje u zadanom omjeru daju završni dodir okusu piva. Kvasac pretvara sladovinu u pivo, stvarajući alkohol i CO2, te doprinosi dijelu okusa. Za Adriatic Craft piva vodimo računa da kvasac fermentira na optimalnoj temperaturi prema soju kvasca i vrsti piva koju radimo. Naravno 90% piva je voda, tako da je mineralni sastav vode od presudnog značaja za doživljaj piva u cjelini. Za Adriatic Craft piva koristimo reverznu osmozu i prilagođavamo mineralni sastav vode svakom pivu. Također dodaci pivu doprinose sveukupnom dojmu, u slučaju Adriatic Ale to je ružmarin.

Kao u svakom aspektu života, tako i u pivu presudan je balans, dobro pivo rezultat je savršenog balansa između mineralnog sastava vode, okusa ječmenog slada, aroma hmelja, fermentacije zdravog kvasca, te pH završnog proizvoda. 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com