×

Program Winter Wonder’Z događanja koje će se odvijati u Z Centru od 1. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024.

Winter Wonder’Z  je nevjerojatni spoj klasične i moderne zabave, obiteljskog uživanja i vrhunske gastronomske ponude u toplom zatvorenom prostorru. Bogati besplatni adventski program počinje s prosincem i spektakularnim otvorenjem velikog klizališta,  koje će za posjetitelje raditi sve do 7. siječnja sljedeće godine

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

BOGATI BESPLATAN PROGRAM ZA SVE UZRASTE

Winter Wonder'Z Advent ima i bogat besplatan program za sve uzraste – najmlađi će se moći zabavljati uz edukativne predstave, nastupe dječjih zborova, čitanje priča i druženju s Djedom Božićnjaka. Za to vrijeme, odrasli će moći uživati u brojnim besplatnim koncertima - akustičnom nastupu popularne pjevačice Jelene Žnidarić, ZSA ZSA-e 03. prosinca od 18 sati te poznatog vokalnog tria Gelato Sisters 16. prosinca od 19 sati.

Dječji advent u MiniPolisu također svoja vrata otvara 1. prosinca nastupom dječjeg zbora „Zagrepčanke i dečki“ u 18 sati. Roditelji i djeca će uz prethodnu rezervaciju termina u Dječjem gradu moći upoznati Djeda Božićnjaka, s njim se fotografirati i pojesti brunch, sudjelovati na „Licitarskim radionicama“, uživati u posebnom svjetlosnom spektaklu u velikom igluu na vanjskoj terasi te mnogim drugim iznenađenjima.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com