×

Provedite nezaboravan romantični vikend u Rovinju, Design Hotel Lone

Iznenadite voljenu osobu odmorom u jednom od najromantičnijih gradova na Jadranu. Cijena ovog bogatog paketa za dvoje iznosi 2290 kn, a uključuje: večeru u tri slijeda, butelju vina posluženog na terasi, masažu za dvije osobe, neograničeno korištenje wellness & spa centra...
Add to my plan
Print
Send inquiry

Ideja za savršen vikend

Provedite vikend u romantičnom Rovinju, sa smještajem u specijalno dizajniranom hotelu Lone. Uživajte u wellnes i spa oazi Lone, koja svojim jedinstvenim ambijentom gostima pruža utočište za opuštanje i odmor u kombinaciji s najsuvremenijim kozmetološkim dostignućima i high-tech tretmanima.

Izleti, sport, organizirana animacija i događaji, uz klasične sadržaje za odmor, čine okosnicu široke ponude aktivnosti koje su na raspolaganju gostima hotela Lone.

O Rovinju

Rovinj, plavi biser Jadrana, grad romantike i umjetnosti, jedan od najslikovitijih i atraktivnih mjesta na Mediteranu.
Rovinj je jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta u Hrvatskoj s bogatom prirodnom i kulturnom baštinom pri čemu se ističu stari grad i bujna park-šuma Zlatni rt (Punta corrente). Zlatni rt je kategoriziran kao park-šuma, dok su rovinjski otoci i obala proglašeni zaštićenim krajolikom. Rovinj posjećuju mnogobrojni strani i domaći gosti. Smještajni su kapaciteti raznoliki, ali najvažnije mjesto zauzimaju hoteli i turistička naselja visoke kvalitete.

Rovinj se zadnjih 40-ak godina razvio u turističko središte zbog svoje prirode, razvedene obale i mnoštva otoka, mediteranske klime, raznovrsnih turističkih sadržaja te kulturno-povijesnih vrijednosti.

U turističkoj ponudi Rovinja značajno mjesto zauzimaju sport i rekreacija te manifestacije i zabava. Ugodna klima te široka paleta sportskih aktivnosti i sadržaja omogućavaju organizaciju natjecanja, turnira, sportske škole i pripreme sportaša tijekom cijele godine. Rovinj obiluje brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste, od najstarijih do onih najmlađih. Iz cjelokupne ponude svakako je zanimljivo istaknuti brojne barove i restorane uz samu obalu te zanimljive manifestacije koje se održavaju za vrijeme ljetnih mjeseci poput Rovinj Photodaysa, ljetnog salsa festivala, Kultfesta, regate oglavnog jedra te tradicionalni događaji poput Rovinjske noći i blagdana sv. Eufemije, zaštitnice grada.

 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com