×

Ptice Hrvatske i Europe - najpotpuniji i ilustracijama najbogatijeg priručnika o pticama

Promatranje ptica je hobi koji otvara srce. Čujete li ptičji pjev i znate li kad ga čujete o kojoj se ptici radi? Znate li što je to birdwatching? Možda je vrijeme da isprobate promatranje ptica na Vranskom jezeru...
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Promatzranje ptica je aktivnost koja privlači sve više ljudi i entuzijasta i  pruža neopisiv doživljaj. U sklopu Sajma INTETRLIBER  u subotu, 16.11 s početkom u 10:30 u dvorišnom prostoru Velesajma organizirat ćemo promatranje ptica za građanstvo koje će voditi ornitolog Vedran Lucić. Osigurat ćemo dalekozore i nekoliko priručnika za sudionike. Okupljanje je na štandu Bioma (paviljon 6, štand 21f) od 10:15 - 10:30 h. Očekivano vrijeme trajanja promatranja ptica je 90 min, a građani se mogu pridružiti i napustiti promatranje u bilo kojem trenutku.

U paviljonu 6, štand 21 F tijekom čitavog trajanja Interlibera, od 12. do 17. studenog, osim priručnika Ptice Hrvatske i Europe predstavit će se i  prodajni asortiman drvenih, ručno rađene kućice i hranilice za ptice te još poneko iznenađenje. Biom će na štandu predstavljati volonteri i zaposlenici udruge koji će vas informirati o našem radu i uputiti na koji se način i drugi zainteresirani mogu uključiti u zaštitu prirode kroz članstvo i volontiranje.
 
Osim događanja na štandu, Biomovi edukatori održat će 2 radionice naziva „Raširimo krila“ namijenjene starijim osnovnoškolcima na Galeriji paviljona 5 u sljedećim terminima:
Utorak (12.11) od 18:00 – 19:00 h
Subota, 16.11, od 13:00 – 14:00 h
 
Broj mjesta za sudjelovanje na radionicama je ograničen pa je rezervacija mjesta obavezna na amra.maric@biom.hr.

Vidimo se na Interliberu!


Add to my plan
Print
Send inquiry

2022. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com