×

Radionica Digitalne filmske naSTAVe održat će se u suradnji sa Zagreb Film Festivalom i platformama croatian.film i Kino Europa Online

Ako želite naučiti kako gledati film, na što obratiti pozornost, i naravno, obogatiti vlastite kritičke vještine, još se stignete prijaviti na radionicu Digitalne filmske naSTAVe. Prijave traju do 16. veljače 2022.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Projekt HFS online nastoji pomicati granice kreativne i tehničke vizije vodeći se tezom da film i filmsko obrazovanje igraju ključnu ulogu u osjećaju zajedništva i uključenosti u društvo. Cilj nam je reaktivirati ciljne skupine i potaknuti ih da aktivno sudjeluju u programima projekta. Također, ovim projektom, u tri radionice, djeca i mladi mogu steći znanja i vještine koje ih čine konkurentnijima na tržištu rada dok stariji od 54 godine u preostalim trima programima pronalaze zajedništvo te aktivno sudjeluju kao kritičari, komentatori i stvaratelji boljeg društva.

Digitalna filmska naSTAVa jedna je od triju radionica za mlađe od 25 godina i počinje već u veljači. Polaznici će gledanjem različitih, umjetnički relevantnih filmskih djela naučiti interpretirati i analizirati filmove, što podrazumijeva da će, osim teorijskih znanja, naučiti kritički promišljati i samopouzdano izražavati stavove.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com