×

Released a new trailer for "Robocop"! This winter, the crime would not have a chance!

Released a new trailer for "Robocop"! This winter, the crime would not have a chance!
We bring you an exclusive first look at the latest trailer released today for the action spectacle "Robocop"! Movie "Robocop" in domestic theaters 6th February 2014. year - a week before it will be able to see the viewers in the U.S.! "Robocop" in domestic theaters 6th February!
Add to my plan
Print
Send inquiry

NAJAVA

U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti... 

U novoj verziji „Robocopa“ naslovnu ulogu tumači Joel Kinnaman, široj publici vjerojatno najpoznatiji po ulozi Stephena Holdera u američkoj verziji serije „Ubojstvo“. Uz njega su mu se u ostalim ulogama pridružili Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel i Abbie Cornish. Film je režirao Jose Padilha, redatelj iznimno hvaljenih filmova „Elitna postrojba“ i „Elitna postrojba 2“.

VIDEO


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com