×

Romantični vikend! 3 dana u Dvorcu Gjalski i Termama Tuhelj 1.330 kn za dvoje!

Povedite svoju bolju polovicu na romantičan vikend u hrvatsko zagorje! Iskoristite nevjerojatnu ponudu i uživajte u savršenom vikendu za samo 1.330 kn za dvoje. Ponuda uključuje: dva polupansiona u hotelu dvorcu Gjalski + doručak i večeru u 3 slijeda s čašom vina za dvoje, uz cjelodnevno korištenje Svijeta sauna u Termama Tuhelj

Add to my plan
Print
Send inquiry

Dvorac Gjalski udaljen je samo 30 min. od grada Zagraba, što svakako predstavlja idealnu priliku za posjet brojnim zbivanjima ˝ADVENTA U ZAGREBU˝.

Događanja Adventa u Zagrebu, ove godine su postavljena na najviše lokacija do sada. Svakako posjetite Zrinjevac i Ledeni park. Doživite čaroliju adventa u Zagrebu i prepustite se malim i velikim zimskim radostima... 

 

Ideja za savršen vikend:

Dvorac Gjalski zapravo je velika kurija, najpoznatija po tome što je u njoj rođen i živio poznati pisac Ksaver Šandor Gjalski, pravim imenom Ljubo Babić. Nalazi se u Zabočkim Gredicama i danas je restoran i hotel s očuvanim duhom starine.

Terme Tuhelj udaljene su samo 10 km od Dvorca Gjalski, putem D205.Najveći centar sauna u Hrvatskoj, u kojem stručnjaci doslovno razvijaju kulturu sauniranja u ovom dijelu Hrvatske. Termame Tuhelj očekuju vas sa svojim jedinstvenim programima sauniranja.

 

Posebna ponuda:

+ Smještaj u Hotelu Dvorcu Gjalski / dva polupansiona za dvoje 
+ doručak i večera u 3 slijeda 
+ čaša vina za dvije osobe 
+ ulaznica za cjelodnevno korištenje Svijeta sauna u Termama Tuhelj

Cijena paketa za dvoje: 1.330 kn

  


Add to my plan
Print
Send inquiry

2022. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com