×

S erotskim scenarijem do divljeg seksa!

S erotskim scenarijem do divljeg seksa!
»Erotski scenarij« odličan je način da doživite sve one maštarije što ste ih bojali izgovoriti na glas.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

IDEJE ZA DOBAR SEKS

Već samo izmišljanje scenarija jedna je igra, dok njegovo izvođenje druga prilikom koje svaki od partnera improvizira u okviru svoje uloge koja mu je dodijeljena.

Odredite si uloge!

U praksi to izgleda ovako: jedan od partnera zamisli osobe i situacije, drugi to prihvati i nastavlja s pričom ili predloži nešto drugo, odnosno prijedlog djelomično promijeni. Na primjer: muškarac je doživio tešku prometnu nesreću i leži nepokretan u bolnici. Drugi partner nastavlja : »žena dođe u posjetu.« Prvi partner: »možda bolje medicinska sestra...,« itd. U nastavku žena može ući u sobu u trenutku kada se on zabavlja s medicinskom sestrom... Prividno varanje zapali odnose između vas, a tijekom slijedećeg seksa slijedit će slatka “osveta”.

Kakvo značenje ima erotski scenarij?

Cilj dobrog scenarija je da partnerima omogući da si izmisle prizore i ostvare svoje maštarije, što ih se inače ne biste usudili spomenuti tijekom razgovora i na ovakav način nisu više neugodni, jer je riječ samo o igri. Scenarij može jednome od partnera omogućiti da svoje želje izrazi bez okolišanja i vidi kako će drugi partner reagirati. Ako reakcija nije pozitivna - ništa strašno, ionako se radi samo o igri.

Uzbuđenje je osigurano oboma

Bez obzira na erotski užitak koji slijedi nakon scenarija, već i samo sudjelovanje u toj igri potakne uzbuđenje. Scenarij vodi prema seksualnim doživljajima koji se doduše ne bi dogodili. Partneru koji se inače osjeća podređen, erotski scenarij daje mogućnost da glumi dominantnu ulogu, a da to njegovom partneru ne bude čudno.
Kada je erotski scenarij pripremljen, možemo ga odmah i izvesti (što se najčešće i dogodi), pustiti ga za kasnije ili ga nikada ne iskoristiti.

Navodimo nekoliko ideja za početak scenarija:

- žena se obuče i našminka vrlo izazovno: preuzme ulogu prostitutke i približi se svom partneru s vrlo određenim ciljem;
- muškarac je silovao autostopericu, pa mu se zato stražarica u zatvoru osveti na vrlo okrutan način;
- vruća telefonska linija: muškarac i žena naizmjeničnim pozivima izmišljenim pretplatnicima što je vulgarnije moguće izražavaju svoje šokantne želje;
- u ulozi ste fotografa koji poziva modele na fotografsku seansu za porno časopis.

Odaberite si pravo mjesto za ostvarenje scenarija

Naravno da erotskih scenarija ima bezbroj, a mjesta mogu biti škola, sudnica, ispovjedaonica, trgovina donjeg rublja itd. Neki od tih scenarija mogu biti puni dramatičnih preokreta, kao što bi se odvijalo i u pravom filmu. Neka vas ništa ne spriječava da posudite video kameru i intimne trenutke snimite (ili barem dozvolite nekome drugome, tko ima voajerističke sklonosti, da to napravi umjesto vas).


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com