×

Saloon-najpopularnija i najuglednija zagrebačka diskoteka

Saloon-najpopularnija i najuglednija zagrebačka diskoteka
Iako danas grad obiluje klubovima, nijedan se ne može pohvaliti takvom tradicijom i iskustvom legendarnog Saloona.
Add to my plan
Print
Send inquiry

AKTUALNI PROGRAM

POGLEDAJTE OVDJE....

POVIJEST KLUBA

SALOON je otvoren 13. veljače 1970. godine na poticaj tadašnjeg glavnog urednika "Plavog vjesnika" i predsjednika KK "Lokomotive" Pere Zlatara.
Djeluje već više od četrdeset godina kao najpopularnija i najuglednija zagrebačka diskoteka.

Zahvaljujući entuzijazmu svojih prvobitnih i dugogodišnjih suvlasnika, Alberta Papa i Vlahe Srezovića, SALOON se od prve sezone afirmirao kao kultno okupljalište mnogih sudionika zagrebačkog javnog i društvenog života: glazbenika, sportaša, kulturnih i medijskih djelatnika, te njihovih gostiju. Brojne promjene interijera, atraktivan program u skladu s trendovima svjetske scene, nastupi i promocije aktualnih glazbenika i sve bolja infrastruktura kluba, učinili su da SALOON nadživi, ali i diktira aktualni trend.

SALOON je postao zagrebačkom institucijom još u prvoj polovici sedamdesetih, a u osamdesetima je učvrstio svoj status elitnog kluba nove generacije. Tijekom devedesetih uvođenjem programa Ruby Tuesday, a kasnije Glamour Caféa, održao se kao neizbježno mjesto za sastanke, druženja i lude provode.

SALOON je bio sjedište mnogih medijskih aktivnosti: od radio emisije "Taksi za Babilon" i "Zeleni megaherc”, do bezbrojnih televizijskih emisija, diskografskih promocija i proslava nacionalnih i međunarodnih sportskih uspjeha. SALOON je postao i ostao jednim od sinonima Zagreba, posebice njegova noćnog provoda. Tradicija SALOON-a njegovi su slavni "kumovi". Od prve kume, legendarne glumice Ane Karić, preko brojnih zvijezda iz društvenog života, do aktualnih kumova Ane Begić i legende hrvatskog glumišta Ive Gregurevića.

Ulaskom u novi milenij SALOON se prilagodio novim generacijama: LOGIC LOUNGE CLUB uz prikladnu tehniku i specifičnu atmosferu specijaliziran je za elektronsku glazbu. Logic Lounge club otvoren je 21. listopada 2004. godine kao atraktivan i suvremen dio Saloona. Glazba je isključivo strane produkcije elektronskog zvuka (electro, break beat, vocal teck, progressive house, r n b trance, techno, ambient ...) Logic zadovoljava sve svjetske strandarde, od interijera do zvuka!

Iako danas grad obiluje klubovima, nijedan se ne može pohvaliti takvom tradicijom i iskustvom legendarnog Saloona.

VIŠE INFORMACIJA

Program party-a i ostalih događanja možete saznati na službenoj stranici kluba.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com