×

Sedam najvećih bajki o ljubavi i seksu

Sedam najvećih bajki o ljubavi i seksu
Seksolog dr. Johnatan Perkins razbija sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek vjeruju brojni ljudi.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

1. Najveća bajka o ljubavi: Samo jednom se ljubi

Ako mislite da je prirodno voljeti samo jednu osobu u cijelom životu tada vjerujete u bajku o ljubavi koja traje beskonačno i pritom se grdno varate. Čak i ako je bajka o vašoj ljubavi nedavno neslavno završila, prije ili kasnije, ponovo ćete upoznati idealnu osobu. Važna je vaše strpljenje i vjera u stvarnost bajka o ljubavi. S tim da u njima ne tražite princa na bijelom konju. Sanjajući, budite svjesni da se neprestano mijenjate i da zbog toga nije nužno da vam princ iz vaše propale bajke o idealnoj ljubavi bude idealan i za koji dan, mjesec, godinu ili deset godina.

2. Najveća bajka o ljubavi: Moja će ga ljubav promijeniti

Ovo je druga bajka o idealnoj ljubavi koja će se možda i obistiniti, ali neće trajati dulje od prva dva tjedna. Ukoliko ćete nastavljati s grubim pokušajima mijenjanja svog idealnog čovjeka, on će ubzo shvatiti da je daleko od idealnog, postat će nezadovoljan i bajka o ljubavi imati će velike šanse da postane tragedija. Partnera prihvatite onakvog kakav jest, a ako vas njegove mane previše smetaju, ostavite ga. Potražite zrelu i stabilnu osobu, a ne nekoga koga još morate učiti pravim životnim vrijednostima.

3. Najveća bajka o ljubavi: Djeca učvršćuju brak

Ako puno radite i sami ste svjesni da je ovo bajka za malu djecu, jer ste svjesni da nakon rođenja djeteta parovi imaju sve manje vremena za intimne trenutke ljubavi i nježnosti. Energija koju dijete vuče iz vas, koliko god vas veseli može vas toliko iscrpiti da na kraju dana više nemate snage da se posvetite partnerovim emocionalnim i tjelesnim potrebama. Ako želite da vaša bajka o ljubavi i sretnom braku opstane, patneru posvećujte onoliko vremena koliko ga dajete djetetu. Ako to uspijete, živjet ćete u pravoj bajci o ljubavi: partner će znati da ga još uvijek volite, a djeca će živjeti opušteno i sretno osjećajući ljubav u domu.

4. Najveća bajka o ljubavi: Prevara kao spas veze

Oni koji su prevarili partnera često tvrde da su to učinili upravo zato da bi poboljšali kvalitetu partnerskog odnosa. To je također prava bajka u koju je teško povjerovati. U rijetkim slučajevima prevara može poboljšati vezu, no čak ako partner oprosti nevjeru, u ustima će mu ostati okus izdaje, a u mislima nepovjerenje. Kad u vezi nestane povjerenje, nema povratka.

5. Najveća bajka o ljubavi: Muškarci varaju češće od žena

Vjerojatno je, zbog tradicijskih razloga, to nekad zaista bilo tako, ali danas žene ne zaostaju za mušarcima. I žene i muškarci varaju zbog sličnih razloga: traže nešto novo i uzbudljivo. Žene često imaju još jedan razlog: ako osjećaju da ih partner ne cijeni dovoljno, zagljaj će potražiti u nekom drugom naručju.

6. Najveća bajka o ljubavi: Žene ne mogu bez predigre

Od seksualne revolucije šezdesetih godina, muškarcima se spočitava da se tijekom seksa dovoljno ne trude i da često zanemaruju predigru. Pa ipak, to ne znači da je predigra neophodna. I žene uživaju u spontanom, brzom i strastvenom seksu, a preduga predigra često postane dosadna. U svmu je potrebno pronaći mjeru.

7. Najveća bajka o ljubavi: Muškarci se zaljubljuju u velike grudi

Velike grudi vam neće pomoći u pronalasku partnera, jer većina muškaraca pri prvom susretu grudima ne pridaje preveliku važnost. Prema istraživanju britanskih prihologa samo 25% muškaraca prvo procjenjuje veličinu grudi, a ostalih 75% prvo gleda lice i ruke. Više od velikih grudi muškarci cijene inteligenciju i smisao za humor! I zato, da bi bajka o vašoj ljubavi imala pravi bajkoviti završetak, opustite se i ne zamarajte se nebitnim stvarima, već uživajte u sebi i svom partneru!

www.intimatemedicine.com.hr


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com