×

Stopalići, sinkronizirano, animirani, avantura, 96 minuta

Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji - čovjeka!
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

  U filmu „Stopalići” glume Channing Tatum kao jeti Migo i James Corden kao stopalić, Percy.  Uz njih glume Zendaya, Common, LeBron James, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Yara Shahidi, Ely Henry i Jimmy Tatro.
„Stopaliće” je režirao Karey Kirkpatrick, redatelj nagrađen nagradom Annie za „Over the Hedge” i s nominacijom za Annie za scenarije za „Chicken Run” i „James and the Giant Peach.”  Scenarij su napisali Kirkpatrick i Clare Sera, screen story John Requa i Glenn Ficarra i Kirkpatrick, na temelju knjige Yeti Tracks Sergioa Pablosa. 
Produkciju potpisuju Bonne Radford, Glenn Ficarra i John Requa, a Nicholas Stoller, Phil Lord, Christopher Miller, Jared Stern, Karey Kirkpatrick, Sergio Pablos, Courtenay Valenti, i Allison Abbate su izvršni producenti. Kreativni tim uključuje montažera Petera Ettingera i skladatelja Heitora Pereira. Animaciju potpisuje kompanija Sony Pictures Imageworks. Jason Reisig je ko-direktor. Ron Kurniawan je scenograf, a Devin Crane umjetnički direktor. 
 Iz kompanija Warner Bros. Pictures i Warner Animation Group, u produkciji kompanije Zaftig Films, „Stopalići” će distribuirati diljem svijeta Warner Bros. Pictures. ​

Raspored gledanja OVDJE


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com