×

Sve za party na jednom mjestu - PARTY POPS

Napokon se polako vraćamo u normalno vrijeme organiziranja partya svih vrsta.  Party Pops je prva i najveća hrvatska prodavaonica party dekoracija, rekvizita, balona, kostima i dodataka. U ponudi se nalazi preko 4000 artikala za sve vrste proslava i zabava, od rođendana, djevojačkih i momačkih večeri, sezonskih proslava i tematskih zabava do vjenčanja, rođenja, krštenja i godišnjica.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Artikle za partye  možete naručivati putem webshopa PartyPops.hr ili u trgovinama na sljedećim lokacijama:

  • Party Pops Zagreb (Vlaška 47)
  • Balloon Bar by Party Pops (Avenue Mall - prizemlje, Avenija Dubrovnik 16, 10 020 Zagreb)
  • Party Pops Rijeka (Tower Center - 3. kat, Ulica Janka Polića Kamova 81a, 51 000 Rijeka)

Sve proizvode nabavljamo od renomiranih europskih dobavljača, stoga svojim kupcima nudimo isključivo kvalitetne i provjerene proizvode koje nabavljamo direktno od najvećih svjetskih proizvođača party asortimana.

Veliki dio naše ponude čine kostimi te različiti dodaci za kostimiranje prigodni za maškare, Halloween, tematske zabave, televizijske emisije i kazališne predstave te različite evente koji zahtijevaju kvalitetnu kostimografiju, a koje smo u mogućnosti nabaviti tijekom cijele godine što nam omogućava suradnju s marketinškim i event management agencijama, tvrtkama i noćnim klubovima koji organiziraju različite promocije, proslave i tematske zabave.

 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com