×

Svjetski dan debljine. Pet vikend brzih savjeta za prehranu koji će vam uz sportske aktivnosti olakšati gubljenje kilograma

Je li ti se već događalo da si pun(a) želje i motivacije krenu(o)la s mršavljenjem, ali si već nakon prvih par tjedana odusta (o)la jer nije bilo  rezultate koje si očekiva (o)la? Vjerojatno je gubljenje kilograma još uvijek jedan od bitnih ciljeva koje imaš pred ljeto. Trening bez kvalitetno prilagođene prehrane nikada neće pružiti dovoljno dobre rezultate. Vrijeme je da napokon saznaš neke od važnih savjeta koje možeš odmah primijeniti

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Ključno je uz tjelesnu ili intelektualnu  aktivnost unositi dovoljno tekućine a istovremeno smanjiti količinu hrane. Jednostavno morate potrošiti više kalorija nego što ih unesete. Nikako ne preskačite redovite obroke, ali smanjite broj kalorija i pripazite na sljedeće:

1. Pripazi na obroke koje jedeš u restoranima i fast-foodu Cilj za vrijeme mršavljenja bi ti trebao biti jesti manje nego što je tvom tijelu potrebno za održavanje kilaže ili povećati potrošnju kroz dan. Uglavnom, jednostavnije je  napraviti promjene u prehrani nego ubacivati trčanje;)

2. Pokušaj smanjiti unos kalorija iz pića Cijeđeni sok pokušaj zamijeniti s običnom voćkom koju ćeš pojesti. Tako ćete voće više zasititi i dobro poslužiti kao međuobrok.

3. Smanji količinu ili broj 'snackova' kroz dan Radije ponesi sa sobom šaku orašastih plodova poput oraha, badema, pistacija i kikirikija. To će te puno duže držati sitom. Ako ti je to premalo, pojedi još voćku ili dvije po izboru.

 


Add to my plan
Print
Send inquiry

2022. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com