×

TATA SLIKOVNICA Predstava u kojoj djeca sama biraju naslove koji će se čitat 12.2.2022 u 12h, Centar za kulturu i informacije Maksimir

Tata Slikovnica je igrokaz u storytelling formatu (format pričanja priče) za jednog glumca te mnoštvo likova, a nastala je iz istoimene dječje web serije, pokrenute s početkom mjera borbe protiv koronavirusa u Hrvatskoj na YouTube kanalu Malog teatra. Do sad je snimljeno dvadesetak epizoda i odigrano isto toliko izvedbi - u Zagrebu, Novoj Gradiški, Glini, Gorama i Petrinji. Projekt sufinancira Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Teme i priče koje program obrađuje nisu samo zabavne, već i ciljano pedagoško-odgojne. Teme se, između ostalog, bave pitanjem moralne osjetljivosti i emocionalne zrelosti kod djece predškolske i školske dobi, na njima zabavan, shvatljiv i pristupačan način. Tata Slikovnica također kroz usputne i zabavne savjete o prehrani te kroz pjesme “Zubi, zubi, zubi” i “Ispred naše škole” osvještava djecu po pitanjima zdravog života, zdrave prehrane i higijene.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com