×

Zagrebački Point Shopping Center

Point je prvi pravi kvartovski shopping centar. U stvari, on je znatno više od običnog shopping centra. Smješten u samom centru naselja Vrbani III, predstavlja svojevrsni „središnji trg“ i mjesto okupljanja svih stanovnika kvarta.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Point. Točno tu!

Point na jednom mjestu nudi hrpu trgovina, usluga i sadržaja pa posjetiteljima pruža cijeli niz mogućnosti – od svakodnevne kupovine do rekreacije, zabave i druženja s prijateljima.
Osim što možete naći razne brendove, u Pointu možete skoknuti do pošte, banke, frizera ili restorana, a sve to dok se vaši klinci bezbrižno zabavljaju u igraonici.
Nakon ispunjavanja obaveza možete posjetiti najveći fitness centar u zapadnom dijelu grada s čak 800 m2 prostora za pojedinačne i grupne treninge, a nakon tjelovježbe svratite na terasu, do kafića i restorana koji predstavljaju pravo mjesto za relaksaciju, druženje i koncerte.
Za one koji vole brojke: Point se prostire na ukupno 40 000 m2 na tri podzemne i tri nadzemne etaže, a posjetiteljima nudi više od 50 trgovina i ugostiteljskih objekata. Odlično je prometno povezan i nalazi se u neposrednoj blizini Jarunskog jezera i jedva čeka da ga posjetite.

Kako do Point-a?

Point je smješten u samom centru Vrbana III, atraktivnoga zagrebačkog stambenog naselja. Ako slučajno ne živite na Vrbanima, do Pointa možete doći lako:
AUTOMOBILOM
Point se nalazi tik do Horvaćanske ceste, jedne od najfrekventnijih prometnica u Zagrebu. Samo pratite smjerokaze i parkirajte se u podzemnoj garaži, a mi ćemo vam osigurati besplatan parking dok ste u shopping centru.
JAVNIM PRIJEVOZOM
Ako se nalazite na istoku ili u centru grada, sjednite na 5-icu ili 17-icu i iziđite na stanici Rudeška cesta. Preko ceste ćete ugledati Point.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com