×

Boutique Fitness Factory - sigurno će postati Vaš BFF

novootvorena oaza rekreacije u Tuškanovoj ulici 37, donosi novu dimenziju u Vaš život, i ubrzo će postati Vaš BFF.Nema razloga za neaktivnost jer već od 6 ujutro možete odraditi Vaš trening.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Uz odličnu ekipu i trenere koja su savršeni motivatori  Suzanu Ličina, Marka i Doru, možete isprobati razne i najnovije oblike tjelovježbe , te pronaći najbolje za sebe. 

Vrlo je popularan indoor  cycling, koji je pravi ubojica masnog tkiva. Iznimno efikasan, dinamičan i motivirajući.Originalni grupni trening, izvodi se na posebnim sobnim biciklima uz vodstvo instruktora.

Uz kontinuiranost, rezultati će biti jako brzo vidljivi.

Tabata - trening koje će Vas isklesati i dovesti u formu u vrlo kratkom vremenskom periodu., Koncipiran je po posebnom sistemu od 20 sekundi rada i 10 sekundi odmorra, što prema istraživanjeima donosi zavidne rezultate..Poboljšava se izdržljivost i pomiču vlastite granice. Idealan program za one koji nemaju vremena, a žele brze rezultate.

Metafit - trening koji je iznimno efikasan jer obuhvaća sve velike grupe mišića te kopira svakodnevne pokrete a radi se težinom vlastitog tijela. Ubrzava matabolizam u fazi odmaranja i povećavanja sagorijevanje masti. 

Yoga - kroz yogu na koristan i zabavan način pristupamo svom tijelu. Naglasak je na zdravlju i funkcionalnoj kralješnici.Provocirat ćemo razvoj različitih motoričkih sposobnosti, jačati kardio-respiratorni sustav, čime ćemo postupno dolaziti do toga da se u svom tijelu osjećamo ugodnije. Sat započinje vježbama u stojećem položaju koji više zagrijava tijelo jer predstavlja izazov za velike mišićne skupine, nastavljka se s vježbama u sjedećem te u ležećem položaju , a sve vježbe usmjerene su na jačanje, istezanje i opuštanje lokomotornog sustava.

BFF  je prekrasno uređen prostor, sa svlačionom tušem i finskom saunom , koja pomaže pri izbacivanju toksina te se preporuča korištenje bar 1 tjedno.

Uvijek se može naći parking u blizini, što je još jedan bitan razlog zašto ćete se ovdje osjećati fit, ugodno i  zadovoljno.

Svakako se upisati :-)


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com