Poliklinika Pantovčak

Poliklinika Pantovčak je zdravstvena ustanova specijalizirana za zahvate iz područja estetske kirurgije i estetske medicine.

Poliklinika Pantovčak je zdravstvena ustanova specijalizirana za zahvate iz područja estetske kirurgije i estetske medicine.

O POLIKLINICI

Koncept poliklinike je osiguravanje svih potrebnih profesionalnih i tehničkih preduvjeta koji garantiraju sigurnost i optimalan rezultat pacijentima u estetskoj kirurgiji i medicini. Nastoji se da izostanak iz društvenog i radnog okružja bude što kraći.

USLUGE

Estetska kirurgija: sve vrste estetskih zahvata
Estetska medicina: u Poliklinici Pantovčak najčešće izvođene korekcije iz područja estetske medicine su uklanjanje bora, oblikovanje usana, tretman protiv celulita i tretman protiv pojačanog znojenja.
FUE - folikularna transplantacija kose je najmanje invazivna metoda transplantacije kose danas dostupna u svijetu. Od sada je dostupna i u Hrvatskoj. Kod ove metode nema potrebe za skalpelom, šavovima, prevojima i ne ostaju nikakvi ožiljci.

Poliklinika je smještena u rezidencijalnoj zagrebačkoj četvrti u ugodnom i mirnom okružju.

OUTPATIENT SURGERY

Po uzoru na slične ustanove u svijetu, Poliklinika Pantovčak je specijalizirana za “outpatient surgery”. Pacijenti operirani ujutro mogu se istu večer vratiti kući, po mogućnosti uz pratnju člana obitelji, prijatelja ili djelatnika Poliklinike. Naravno, ako živite izvan grada ili se iz osobnih razloga ne želite isti dan vratiti kući, možemo vam osigurati odgovarajući smještaj. Polikliniku možete napustiti uz dozvolu anesteziologa u pratnji člana obitelji ili prijatelja. Ostat ćete u konstantnom kontaktu s vašim kirurgom.

ADRESA

Pantovčak 38a,
10 000 Zagreb

Vikend Planer